bel of app 06-30947776

Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden L.A. Services & Security

1. Toepasselijkheid
Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten die worden geleverd door L.A. Services & Security, hierna genoemd “het bedrijf”.

2. Dienstverlening
Het bedrijf verbindt zich ertoe om beveiligingsdiensten te leveren volgens de overeengekomen specificaties en afspraken met de klant.

3. Tarieven en Betaling
Tarieven worden vastgesteld op basis van de aard en duur van de dienstverlening. Betaling dient binnen de gestelde termijn te geschieden, tenzij anders overeengekomen.

4. Vertrouwelijkheid
Het bedrijf verbindt zich tot absolute vertrouwelijkheid met betrekking tot alle informatie verkregen tijdens de dienstverlening.

5. Aansprakelijkheid
Het bedrijf is niet aansprakelijk voor enige schade die wordt veroorzaakt tijdens de uitvoering van de dienstverlening, behoudens opzet of grove nalatigheid.

6. Beƫindiging
Beide partijen hebben het recht om de dienstverlening te beƫindigen met inachtneming van een opzegtermijn zoals overeengekomen in de contracten.

7. Communicatie
Het bedrijf kan communiceren via e-mail, telefoon of schriftelijk. De klant stemt in met elektronische communicatie voor zakelijke doeleinden.

8. Geschillen
Bij geschillen zal getracht worden tot een minnelijke oplossing te komen. Indien dit niet mogelijk is, zal het geschil worden voorgelegd aan de bevoegde rechtbank.

9. Overmacht
Het bedrijf is niet aansprakelijk voor vertragingen of tekortkomingen als gevolg van overmachtssituaties die buiten onze controle liggen.

10. Toepasselijk recht
Op alle overeenkomsten en geschillen is het Nederlandse recht van toepassing.

Neem voor vragen of opmerkingen over onze Algemene Voorwaarden contact met ons op.
(Laatste bijwerking: 27-08-2023)

× Stuur ons direct een appje!